سه شنبه 01 مرداد 1398
مرکز آزمون مهارت، با هدف ارزیابی و ارتقا عملکرد آزمایشگاه‌ها و همچنین ایجاد فرصتی برای مقایسه نتایج آنها با یکدیگر، مطابق با الزامات استاندارد INSO-ISO-IEC 17043، دومین آزمون مهارت در زمینه فرآورده های آرایشی بهداشتی – « خواص شیمیایی شامپو» را در بهار سال 97 اجرا خواهد نمود.

    این آزمون مهارت برای گروه های آزمایشگاهی فعال در زمینه آزمون های فرآورده های آرایشی و بهداشتی طراحی شده است و کلیه آزمایشگاه های دارای تجهیزات مناسب که توانایی انجام آزمون ها را دارند از جمله آزمایشگاه های دارای گواهینامه تایید صلاحیت استاندارد ISO/IEC 17025، آزمایشگاه های همکار سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سایر سازمان ها، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی و ... می توانند در این آزمون مهارت شرکت نمایند.
    معیار انتخاب این الگو برای اجرای آزمون مهارت عبارت است از:
    • اهمیت فرآورده شامپو در سلامت جامعه
    • تعداد آزمایشگاه های فعال در این حوزه اعم از آزمایشگاه های مستقل و آزمایشگاه های زیرمجموعه واحدهای تولیدی و آزمایشگاه های مراکز دولتی و پژوهشی
    • نیاز صنعت به آزمایشگاه های فعال و قابل اعتماد در این گروه آزمایشگاهی
    • فرهنگ سازی و ایجاد بستر مناسب برای تضمین کیفیت نتایج آزمون آزمایشگاه ها
    • نقش دانش فنی و مهارت آزمونگران در انجام آزمون ها
    • ارزیابی و مقایسه نتایج این دوره با نتایج بدست آمده از دوره پیش و پیش بینی دوره های آموزشی مناسب
    قلم آزمون مهارت، شامپوی موی سر غیر صدفی است که یکنواختی، همگنی و پایداری آن در آزمایشگاه متخصص و تایید صلاحیت شده مورد آزمون و اندازه گیری قرار گرفته است. مرکز آزمون مهارت، با بهره گیری از تجربیات مشاوران متخصص این صنعت، ویژگی هایی را برای قلم آزمون در نظر گرفته است که در عین نزدیکی به نمونه های معمول کار آزمایشگاه ها، این امکان را فراهم می آورد که توانایی های و مهارت های فردی آزمونگران خود را نیز ارزیابی نمایند.. استمرار شرکت در آزمون های مهارت یکی از ابزارهای بسیار موثری است که آزمایشگاه ها نقاط ضعف و فرصت های بهبود خود را شناسایی نمایند و برنامه ریزی های مناسب را برای اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و بهبود مستمر در پیش گیرند.
    قابل ذکر است که این آزمون به صورت "آزمون مشارکت همزمان" در بین آزمایشگاه های متقاضی، اجرا می‌گردد. در همین راستا، دستورالعمل "دریافت اقلام و نحوه انجام آزمون مهارت خواص شیمیایی شامپو" به همراه فرم های درج نتایج و اطلاعات تکمیلی مورد نیاز نیز به عنوان راهنما در اختیار مشارکت کنندگان قرار خواهد گرفت. گزارش تحلیلی اجرای آزمون نیز برای حفظ رازداری و رعایت حقوق مشارکت کنندگان، تنها با کد انحصاری هر آزمایشگاه، از طریق سامانه مرکز، در دسترس مشارکت کنندگان قرار خواهد گرفت
    فرآورده های آرایشی بهداشتی-خواص شیمیایی شامپو
    کد فرم : F-PT-42/1
    تاریخ تدوین : 1396/12/08
    تاریخ انتشار : 1396/12/14
    تاریخ به روز آوری : 1397/02/10
    نام الگو : فرآورده های آرایشی بهداشتی-خواص شیمیایی شامپو کد الگو : CO-02
    گروه آزمایشگاهی : آرایشی - بهداشتی زمینه آزمون : شیمیایی
    گروه مخاطبین : آزمایشگاه های دارای تجهیزات مناسب و فعال در زمینه شامپو مقدار نمونه : 200 گرم
    قلم آزمون مهارت (PT) : شامپوی موی سر غیر صدفی نحوه ارسال نمونه : تحویل در محل مجری / پست
    اندازه ده ها (پارامترهای مورد اندازه گیری) :
    ردیف اندازه ده روش آزمون توضیحات
    1pH محلول 10 درصدINSO 3178-18--
    2فرمالدئیدINSO 3573--
    3عدد زئینISIRI 3572
    INSO 3572-a
    --
    مهلت ثبت نام : 1397/02/28
    تاریخ توزیع نمونه ها : 1397/02/29
    تاریخ ارسال نتایج : 1397/03/10
    تاریخ ارائه گزارش تحلیلی : 1397/05/20
    فعالیت های واگذار شده به پیمانکار : آزمون های همگنی و پایداری
    هزینه: 7500000 ریال نحوه پرداخت: پرداخت هزینه آزمون از طریق تماس با مرکز آزمون مهارت و دریافت شناسه پرداخت میسر می باشد.
    کارشناس فنی الگو : خانم تقی پور داخلی : 2786 آدرس پست الکترونیک : Email: pt@standard.ac.ir
    تلفن تماس: 32806031-026
    پیوندها
    آدرس
    آدرس پژوهشکده: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران ، پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی
    تلفن مستقیم: 3286113 (026)
    تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2701
    فاکس: 32861210 (026)
    آدرس مرکز آزمون مهارت: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران، پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی، اتاق شماره 2
    تلفن مستقیم:32861231 (026)، 32803892 (026)
    تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2786
    فاکس: 32861210 (026)
    pt@standard.ac.ir

    کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی می باشد