دوشنبه 06 بهمن 1399
صفحه اصلی
معرفی سازمان
معرفی پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
خط مشی پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
چارت سازمانی پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
معرفی مرکز آزمون مهارت استاندارد(PT)
معرفی مرکز آزمون مهارت استاندارد (PT)
چارت سازمانی مرکز آزمون مهارت استاندارد (PT)
خط مشی مرکز آزمون مهارت استاندارد
ار کجا شروع کنیم؟
تقویم PT
گواهینامه ها و تقدیر نامه ها
الگوهای آزمون مهارت (PT)
میکروبیولوژی-شمارش کلی میکروارگانیسم ها در دمای 30 درجه سلسیوس
الگوی آزمون مهارت نوشیدنی ها ـ آزمونهای شیمیایی آب میوه
الگوی خواص مکانیکی پلاستیک ها- کشش
صنایع غذایی و کشاورزي- غلات و فرآورده هاي آن- آرد گندم
الگوی فرآورده های نفتی-هیدروکربن
صنایع غذایی و کشاورزی- اندازه گیری فلزات سنگین در مواد غذایی (آرد برنج)
صنایع غذایی و کشاورزی -اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی
آزمون مهارت فرآورده های نفتی - روغن موتور
مکانیک و فلزشناسی - کوانتومتری فولاد کم آلیاژ
صنایع غذایی و کشاورزی- غلات و فرآورده های آن- آرد گندم
فرآورده های ساختمانی و معدنی - خواص فیزیکی سیمان
فرآورده های آرایشی بهداشتی-خواص شیمیایی شامپو
الگوی میکروبیولوژی- جستجوی استافیلوکوکوس اورئوس
الگوی مهارت سیم و کابل- خواص مکانیکی روکش
الگوی مهارت سیم و کابل- الکتریکی و ابعادی
الگوي خواص مکانيکي پلاستيکها-کشش
الگو ي خواص مکانیکی پلاستيکها- MFR
الگوي خواص مکانیکی پلاستيکها-سختي Shore D
اطلاعات الگوي آزمون مهارت فرآورده هاي نفتي- روغن موتور
الگوي آزمون مهارت فرآورده هاي نفتي- گازوئيل
الگوی آزمون مهارت کالیبراسیون ترموکوپل
الگوی کالیبراسیون میکرومتر
الگوی اندازه گیری آنتی اکسیدان در روغن های خوراکی
الگوی صنایع غذایی و کشاورزی-روغن های خوراکی
الگوی خواص مکانیکی فلزات- سختی سنجی ویکرز (HV30) و برینل (HBW 2.5/187.5)
الگوی صنایع آرایشی - بهداشتی : خواص فیزیکی و شیمیایی شامپو
الگوی صنایع شیمی ، پتروشیمی و پلیمر : خواص مکانیکی پلاستیک ها - آزمون کشش
الگوی انگ فلزات گرانبها: انگ فلزات گرانبها - طلا
الگوی صنایع غذایی - کشاورزی : اندازه گیری آفلاتوکسین و اکراتوکسین در مواد غذایی
الگوی صنایع غذایی - کشاورزی : فراورده های لبنی - شیر
الگوی صنایع برق و الکترونیک : سیم و کابل
ارتباط با ما
نحوه ارتباط
جستجو
صفحه اصلی
صنایع غذایی و کشاورزی -اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی
صنایع غذایی و کشاورزی -اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی
کد فرم :
F-PT-42/1
تاریخ تدوین :
1398/10/08
تاریخ انتشار :
1398/10/14
تاریخ به روز آوری :
1398/11/14
نام الگو :
صنایع غذایی و کشاورزی -اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی
کد الگو :
FA-07
گروه آزمایشگاهی :
صنایع غذایی-کشاورزی
زمینه آزمون :
سم شناسی
گروه مخاطبین :
آزمایشگاه های فعال در صنایع غذایی و کشاورزی- حوزه سم شناسی
مقدار نمونه :
200 گرم
قلم آزمون مهارت (PT) :
آرد ذرت
نحوه ارسال نمونه :
پست
اندازه ده ها (پارامترهای مورد اندازه گیری) :
ردیف
اندازه ده
روش آزمون
توضیحات
1
آفلاتوکسین
استاندارد ملی 6872 و 6872-a
--
مهلت ثبت نام :
1398/11/28
تاریخ توزیع نمونه ها :
1398/12/03
تاریخ ارسال نتایج :
1398/12/17
تاریخ ارائه گزارش تحلیلی :
خرداد ماه 99
فعالیت های واگذار شده به پیمانکار :
انجام آزمون های مربوط به همگنی و پایداری اقلام PT
هزینه:
15000000
ریال
نحوه پرداخت:
پرداخت هزینه آزمون از طریق تماس با مرکز آزمون مهارت و دریافت شناسه پرداخت میسر می باشد.
کارشناس فنی الگو :
خانم مهندس هاشمی شاد- خانم مهندس شهرودی
داخلی :
2786
آدرس پست الکترونیک :
Email: pt@standard.ac.ir
پیوندها
آدرس
سازمان ملی استاندارد
پژوهشگاه استاندارد
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
سازمان جهانی استاندارد
سازمان بهره وری آسیا
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
آدرس پژوهشکده: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران ، پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
تلفن مستقیم: 3286113 (026)
تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2701
فاکس: 32861210 (026)
آدرس مرکز آزمون مهارت: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران، پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت، مرکز آزمون مهارت استاندارد
تلفن مستقیم:32861231 (026)، 32803892 (026)
تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2786
فاکس: 32861210 (026)
pt@standard.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت می باشد