یکشنبه 31 تیر 1403

این آزمون مهارت به سفارش معاونت نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران برگزار و نتایج ارزیابی عملکرد آزمایشگاه ها به این معاونت ارائه خواهد شد.

    فرآورده های لبنی-شیر
    کد فرم : F-PT-42/1
    تاریخ تدوین : 1400/07/24
    تاریخ انتشار : 1400/08/04
    تاریخ به روز آوری : 1401/04/15
    نام الگو : فرآورده های لبنی-شیر کد الگو : FA-11
    گروه آزمایشگاهی : صنایع غذایی و کشاورزی/ آرایشی و بهداشتی زمینه آزمون : شیمیایی
    گروه مخاطبین : آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده بر اساس 17025، آزمایشگاههای همکار اداره استاندارد و سایر آزمایشگاههای دارای قابلیت انجام آزمون مقدار نمونه : 1 لیتر
    قلم آزمون مهارت (PT) : شیر نحوه ارسال نمونه : پست
    اندازه ده ها (پارامترهای مورد اندازه گیری) :
    ردیف اندازه ده روش آزمون توضیحات
    1ماده خشک بدون چربیINSO 1528
    INSO 11328
    --
    2چربیINSO 1528
    ISIRI 384
    --
    3نقطه انجمادINSO 1528
    ISIRI 12502
    --
    4 دانسیته (در 15 درجه سلسیوس) INSO 1528
    ISIRI 638
    --
    مهلت ثبت نام : 1401/10/30
    تاریخ توزیع نمونه ها : متعاقبا اعلام می گردد
    تاریخ ارسال نتایج : متعاقبا اعلام می گردد
    تاریخ ارائه گزارش تحلیلی : متعاقبا اعلام می گردد
    فعالیت های واگذار شده به پیمانکار :
    هزینه: متعاقبا اعلام می گردد ریال نحوه پرداخت: پرداخت از طریق صورتحساب رسمی مرکز میسر می باشد.
    کارشناس فنی الگو : داخلی : آدرس پست الکترونیک : Email: pt@standard.ac.ir
    پیوندها
    آدرس
    آدرس پژوهشکده: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران ، پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
    تلفن مستقیم: 3286113 (026)
    تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2701
    فاکس: 32861210 (026)
    آدرس مرکز آزمون مهارت: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران، پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت، مرکز آزمون مهارت استاندارد
    تلفن مستقیم:32861231 (026)، 32803892 (026)
    تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2786
    فاکس: 32861210 (026)
    pt@standard.ac.ir

    کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت می باشد