یکشنبه 31 تیر 1403

این آزمون مهارت به سفارش معاونت نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران برگزار و نتایج ارزیابی عملکرد آزمایشگاه ها به این معاونت ارائه خواهد شد.

    صنایع غذایی و کشاورزی- غلات و فرآورده های آن- آرد گندم
    کد فرم : F-PT-42/1
    تاریخ تدوین : 1400/07/06
    تاریخ انتشار : 1400/07/10
    تاریخ به روز آوری : 1401/01/15
    نام الگو : صنایع غذایی و کشاورزی- غلات و فرآورده های آن- آرد گندم کد الگو : FA-16
    گروه آزمایشگاهی : صنایع غذایی-کشاورزی زمینه آزمون : فیزیکی - شیمیایی
    گروه مخاطبین : آزمایشگاه های دارای قابلیت انجام آزمون از قبیل آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده بر اساس 17025، آزمایشگاه های همکار سازمان ملی استاندارد و ... مقدار نمونه : 450 گرم
    قلم آزمون مهارت (PT) : آرد گندم نحوه ارسال نمونه : از طریق پست
    اندازه ده ها (پارامترهای مورد اندازه گیری) :
    ردیف اندازه ده روش آزمون توضیحات
    1پروتئین در ماده خشکISIRI 103
    INSO 19052
    --
    2خاکستر در ماده خشکISIRI 103--
    3خاکستر نامحلول در ماده خشکISIRI 103
    INSO 37
    --
    4اندازه گیری گلوتن مرطوب به روش مکانیکی/ دستیISIRI 103
    ISIRI 9639-1/INSO 9639-2
    --
    5اندازه ذراتISIRI 103--
    مهلت ثبت نام : 1400/01/09
    تاریخ توزیع نمونه ها : 1401/01/27
    تاریخ ارسال نتایج : 1401/02/07
    تاریخ ارائه گزارش تحلیلی : 1401/04/31
    فعالیت های واگذار شده به پیمانکار : انجام آزمون های همگنی و پایداری
    هزینه: 11630000 ریال نحوه پرداخت: پرداخت از طریق صورتحساب رسمی مرکز میسر می باشد.
    کارشناس فنی الگو : داخلی : 2786 آدرس پست الکترونیک : Email: pt@standard.ac.ir
    پیوندها
    آدرس
    آدرس پژوهشکده: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران ، پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
    تلفن مستقیم: 3286113 (026)
    تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2701
    فاکس: 32861210 (026)
    آدرس مرکز آزمون مهارت: کرج، میدان استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران، پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت، مرکز آزمون مهارت استاندارد
    تلفن مستقیم:32861231 (026)، 32803892 (026)
    تلفن غیر مستقیم: 9 -32806031(026) ، داخلی 2786
    فاکس: 32861210 (026)
    pt@standard.ac.ir

    کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت می باشد